Instagram Export (www.MickFriis.dk)-1-239.jpg

Mit navn er Mick Friis. Jeg er fotograf og filmmaker fra København med speciale i content produktion til social medier, hjemmeside og lign marketing. Jeg producerer foto og videomateriale til erhverv og artister, og bestræber mig altid på at levere et højkvalitets produkt til hver eneste shoot - hvad end det drejer sig om "high-end" kommerciel reklamefoto eller personportrætter for den lokale letvægtsvirksomhed.

Jeg har erfaring med alt fra katalog- og reklamefotografi, bolig/indretning, arkitektur, erhvervsportrætter, eventdækning og produktfotografering til grafisk design og retouchering - og hjælper derfor gerne med både idéudvikling, udførsel og efterbehandling af dit materiale. På den måde er du sikret, at dit materiale bliver leveret, ikke kun i den forventede kvalitet, men også i det forventede format - klar til brug.

Passionen for de kreative fag har altid fyldt meget i mit liv. Jeg har bevæget mig i musikbranchen som sangskriver, producer og underviser i over 10 år, omtrent lige så længe som jeg har arbejdet med photoshop og grafisk design. For lidt over 8 år siden købte jeg så mit første spejlrefleks kamera, som banede vejen for en ny passion i mit liv. Siden har jeg studeret og dyrket fotografi og arbejder stadig hver dag på at forfine mit håndværk.

 

INSTAGRAM FEED