Jeg har over 10 års erfaring i designbranchen og har arbejdet med alt fra grafisk fremstilling, layout, 3d modellering, retouching og animation. Hvis du står og skal have designet et logo eller skal bruge grafisk fremstilling til at gå med dine fotos for at skabe en brochure, en plakat, billeder til din hjemmeside el lign. så er du kommet til det rette sted. Kontakt mig gerne for yderligere informationer og lad os tage en snak om dit projekt.

 
Skærmbillede 2017-02-02 kl. 17.19.32.png

GRAFISK DESIGN

Jeg har mange års erfaring med grafisk fremstilling i både Photoshop og Illustrator og hjælper gerne til med design af grafisk materiale som logo og tryksager, herunder bannere, visitkort, vinduesfolie, prislister, reklamepostere og lign.

Skærmbillede 2017-02-02 kl. 17.19.09.png

3D Optegning

3D optegning af simple objekter til brug i forbindelse med grafisk fremstilling, animation eller fremstilling af virkelige objekter, prototyper eller lign.

Business6 (www.MickFriis.dk)-1-4.jpg

3D Print

Få bragt dine idéer, prototyper og lign til virkelighed i fysisk form. Jeg tilbyder både optegning og udprint af 3D modeller og du bibeholder selvfølgelig alle rettigheder til din idé og dit koncept.

nanna.jpg

RETOUCHING

Retouchering og billedbehandling som fremstår professionelt, naturligt og med sans for detaljerne.


"Sæt stemningen med Photoshop" v/Mick Friis