Min hovedbeskæftigelse består i fotografering og foto-behandling for erhvervsdrivende og profilpersoner. Jeg sætter en stor ære i at arbejde pålideligt, professionelt og ikke mindst fremstille materiale af absolut højeste kvalitet. Jeg har samlet en liste af de mest gængse opgaver jeg til dagligt påtager mig herunder, men skulle du have en specifik opgave som afviger fra de skrevne så er du velkommen til at kontakte mig alligevel - Jeg påtager mig KUN opgaver som jeg ved at jeg kan fuldføre men hvis opgaven ligger helt udenfor mit felt så kan jeg med garanti henvise til en kollega som er ekspert i lige netop den type opgave du står med. For mig er dine resultater det vigtigste.

 
 

PORTRÆTTER

  • Klassiske erhvervsportrætter på hvid/grå/sort baggrund til brug på hjemmeside og lign.
  • Miljøportrætter som fremviser både dig og det miljø du arbejder/udfolder dig i.
  • Kreative portrætter til facebook, hjemmesider, albumcovers, og lign.
  • Gruppeportrætter af personale til hjemmeside, butiksvæg, ifm. teambuilding eller lign.
 

EVENTDÆKNING

Foto- og/eller videodækning af arrangementer såsom messer, konferencer, fester, præsentationer, julefrokoster eller lign.

 

REKLAMEFOTOS

Reklamefotos i form af stemningsbilleder, produkt- fremvisning/instruktion, og opstillede grafiske fremstillinger til brug på hjemmeside, sociale medier, magasiner, flyers, bannere, el lign. Jeg hjælper også gerne til med at få opsat facebook ad kampagne på baggrund af de fotos vi får taget.

 
Business6 (www.MickFriis.dk)-1-3.jpg

BOLIG- OG INDRETNINGS FOTOS

Indretning- og arkitekturfotos til brug for udlejere, arkitekter, indretningskonsulenter, designere, stylister, møbelfirmaer, og lign. Jeg kan ligeledes tiltræde som stylist-assistance på opgaven hvis der ikke er en professionel stylist til stede.

 
Business6 (www.MickFriis.dk)-1-2.jpg

Produktfotos

  • Eksklusive produktfotos til grafisk fremstilling, tryksager, hjemmeside el lign.
  • Klassiske produktfotos/pacshots på hvid baggrund til brug i webshop el lign.
  • Stemnings/præsentations fotos som fremviser produkterne i deres naturlige miljø.