Mit navn er Mick Friis. Jeg er fotograf fra København med speciale i erhvervsfotografering. Jeg arbejder med fotografering og design på fuldtid, og bestræber mig altid på at levere et højkvalitets produkt til hver eneste shoot - hvad end det drejer sig om "high-end" kommerciel reklamefoto eller personportrætter for den lokale letvægtsvirksomhed.

Jeg har erfaring med alt fra katalog- og reklamefotografi, bolig/indretning, arkitektur, erhvervsportrætter, eventdækning og produktfotografering til grafisk design og retouchering - og hjælper derfor gerne med både idéudvikling, udførsel og efterbehandling af dine fotos. På den måde er du sikret, at dine billeder bliver leveret, ikke kun i den forventede kvalitet, men også i det forventede format - klar til brug.

Passionen for de kreative fag har altid fyldt meget i mit liv. Jeg har bevæget mig i musikbranchen som sangskriver, producer og underviser i over 10 år, omtrent lige så længe som jeg har arbejdet med photoshop og grafisk design. For lidt over 8 år siden købte jeg så mit første spejlrefleks kamera, som banede vejen for en ny passion i mit liv. Siden har jeg studeret og dyrket fotografi og arbejder stadig hver dag på at forfine mit håndværk.

 

INSTAGRAM FEED